Urusan Dunia…

Salam pertemuan,

Sepanjang hari semalam saya dok push & meligan satu shipment untuk customer kat Jepun. Akhirnya sempat jugak barang tu sampai pagi ni. Bagi orang Jepun, perkara berkaitan masa ni memang sensitip.

Buat awek DHL Japan, Sori sebab call hampir setiap jam. Bukan niat ku nk kaco atau ngorat kamu, but that is part of my job. Push people around to make sure everything execute smoothly. I don’t like it either.. Huhu.

Arini takdek mende special nk tulih dek banyak keje nk kene setel (Ari Isnin nk cuti). Blog ni akan kosong lagi untuk next 3 days. Menapak ke KL untuk suatu urusan. Urusan berkaitan iklan di bawah.. haha..πŸ˜›

Sehingga berjumpa lagi…

-Fuad-

Explore posts in the same categories: Saja2

11 Komen di “Urusan Dunia…”

  1. walikard Says:

    Fuad nak jadi snatch thief? bosan dok office ye?πŸ˜‰ Gurau jek…anyway, Good Luck untuk apa-apa jelah, dan teruskan menulis yeπŸ™‚

  2. Maizul Says:

    wa bagus ni perlukakan kelayakan jugak ye….πŸ˜‰ kih kih kih mana ko jumpa ni Fuad?

  3. azreen Says:

    huh..?! bercuti jek keje…aihhh~

  4. akirasuri Says:

    gd lux bro..hepi2 selalu naa..;)

  5. jeff Says:

    “Buat awek DHL Japan, Sori sebab call hampir setiap jam. Bukan niat ku nk kaco atau ngorat kamu, but that is part of my job”

    alaa .. bagi alasan le pulak .. hehehehe

  6. ad3ck Says:

    gud luck. hehe, tak kuar ar iklan. footer jobstreet jer yang kuar hehe.

  7. aminbakish Says:

    dahsyat company kamu ni Fuad…. pekerjanya merata alam ye.. heheπŸ˜€

  8. Hai_Da Says:

    kehkehkeh..boleh gelak jela..:-p

  9. Fuad Says:

    Walikard: Haha. Pegi interview sbnrnyer. Mekasih2.. Insya Allah akan terus menulis selagi terdaya..

    Maizul: Membe punyer emel..πŸ™‚ Ntah2 iklan betul..

    Azreen: Hahak. Macam x puas ati jek bunyik. Lek aa.. Jgn jeles.

    Akirasuri: Mekasih byk2 Cik Kira.. Tgh hepi nih.. haha..

  10. Fuad Says:

    Jeff: Biasak la. Cover kene baeeekkk punyer.

    Ad3ck: Aiseh.. x kuar ker.. Besar sgt kot file die.. Apepon tenkiu 4 ur wish..

    Aminbakish: Biasak. Berminat jadik ejen dak? Heh..

    Haida:πŸ˜›

  11. ad3ck Says:

    skang baru nampak hehe. cheh igtkan hang betui2 ada interview tp taknak gtau post apa. ;p


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: