The Black Charisma

Salam pertemuan,

Kata orang, setiap orang ada dia punya dark side. Identiti yang jahat tapi selalunya boleh menyelesaikan masalah yang kita hadapi (Pengaruh Anime Bleach) I wish I got the character as him (refer kat gambar di bawah). It will solve most of my problem. Raise ooo my dark charisma..😉

Selamat bergembira sepanjang ujung minggu. Sehingga bertemu lagi..

-Fuad-

Explore posts in the same categories: Saja2

11 Komen di “The Black Charisma”

  1. jaffrizaini Says:

    ” fear .. anger .. agression .. are the path to darkside ”

    haaa .. ingat-ingat pesan Master Yoda tu

  2. aman Says:

    huhuhu…hang pun layan bleash gak ke… ?

  3. fiq Says:

    kene ada zanpakutou ni. huahuahuahau.

  4. amokdemanis Says:

    huh..ni baru landed kat KLIA. ngeri flight tadi sbb dark clouds. heh!

    jeff, pesan master yoda tu aku mmg pegang. ni true version. mmg tuleh kat whiteboard aku kat cubicle aku kat opis.. “fear leads to anger.. anger leads to hate.. hate leads to suffering” – ramai org dok tegor aku..hehe

  5. aku Says:

    aku rasa ko ni satu kepala ngan abang aku la… layan anime..

  6. akirasuri Says:

    dude!
    layan black jack tak?d law of ueki?
    ha ha ha besh besh..

  7. aminbakish Says:

    tak pahamnye.. apabenda nihh.. anime tu katun ye tak???

  8. payakubor Says:

    Dah lama aku tak layan bleach. Torrent sehari jalan, 3 hari stop. Tensen!!!

  9. Fuad Says:

    Jeff: Haha.. About that, think, I will Master..

    Aman: Musti.. Anime adalah suatu cerita motivasi yang hebat. Aku akan bersemangat setiap kali tgk anime.. Haha..

    Fiq: Ko tulun design Zanpakutou aku leh tak.. Ciri2 dia.. Ganas.. Kewl dan tak dek sarung.. Nama mak aku Naimah Binti Omar.. Hahak. Nota: Kalo orang nk wat keris dia kene bagitau nama mak kat tukang keris.

    Amok: Nice words..

    Aku: Haha.. Aku mmg patut jumpa abang hang.

  10. Fuad Says:

    Akirasuri: Erk..tak penah layan. Best ke?

    Aminbakish: Betul2. Anime tu katun jepon.

    Payakubor: Aku dah 2 minggu x layan. Sound card komp jahanam. Ces..

  11. fiq Says:

    hehehe. ade masa aku lukiskan. korang donlod bleach gune torrent jugak ke?
    ades.. nak kene ajar ni. nanti ade masa aku ajar sesapa nak direct dlod. guna torrent slow la.


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: