Kisah Kena Tag

Salam pertemuan,

desktop.JPG

desktop_opis.gif

desktop_opis2.gif

Arini sesi menjawab tag. Telah pon di tag oleh Akirasuri.

Yang paling kiri tu desktop kat rumah. Lepas format aritu memang takdek ubah apa2 setting kecuali install Metastock 9.0. Memandangkan sound card problem tak repair2 lagi, komputer dirumah hanya digunakan utk tgk chart dan karang blog.

Yang ke-2 ialah rupa sebenar desktop kat opis. Sebetulnya sudah berapa lama tak buat clean-up sebab mmg jarang tgk desktop. Most of time akan tgk screen yang ke-3, desktop yang ditampal dengan note post-it maya. Dan post-it tu dah tak diupdate selama 2 minggu. Haha. Maklumlah target keje dan x penting lagi. Soon, I’ll be a free man. Slave no more. Freeedoooommm. Sekurang2nya untuk 2 minggu lagi.😛

Itu saje untuk menjawab tag kali ini. Dan seperti biasa saya tak men’tag’ orang lain.

Sedikit update pasal akaun Gold Saving Passbook Maybank yang dibincangkan dalam entry sebelum nih. Aritu saya bertanyakan Maybank Cawangan Kota Bharu, Maybank kini tidak lagi menawarkan akaun baru utk di bukak. Frust betul.😦 Beruntunglah orang yang dah ada akaun tu. Huhu. Kene beli emas betul la plak camnih.

Sehingga bertemu lagi..

-Fuad-

Explore posts in the same categories: Saja2

10 Komen di “Kisah Kena Tag”

  1. hayad Says:

    fuad, awak dah nak keje sendiri ke?
    nak bisnes ape tu? maybe saya dh byk ketingalan cerita2 awak nih…ehe

  2. akirasuri Says:

    byknya icon.
    sekian.

  3. Zairol Hasri Says:

    Tag tu apa yek? sukati je menTag org…

  4. Tok Ketua Says:

    desktop yang penuh dengan icon. Hehehehe. Maknanya rajin keje ni

  5. al-Marbawi Says:

    hang pakai Windows Vista ke? perghh..

  6. Fuad Says:

    Dayah: Taklah. Keje ngan orang jugak..

    Akirasuri: Ya2.. Semakkan desktop satu amalan yang mulia.

    Zairol: Tag ni macam kene jawab soklan kat blog la Roy..

    Tok ketua: Atau malas nk clean up..

    Al-Marbawi: Aku x nmpak apa yang best selain new interface..🙂

  7. linn_comel Says:

    Gold saving passbook dah takde? Alhamdulillah, nasib baik saya dah buka. InsyaALLAH ada alternative lain kut . atau satu hari akaun itu dibuka semula

  8. dearhaniey Says:

    huhuhuuh…sy pun dah kena tagged pasal dekstop nie..tapi saya macam awak, tak tag orang…

  9. gempaq Says:

    yerla rasanya takde yang menarik kat vista melainkan interface saja yang cantik…


  10. Hi..!!
    Very Nice Blog..
    Good Job..

    James…
    CDGK Karachi


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: