Hari-Hari Terakhir

Salam pertemuan, 

Semenjak dua menjak ni sume orang dok tanya.. Aik.. Ada lagi? Aduh2.. Terasa macam suma nk halau jek. Sepatutnya hari ini adalah last day saya. Namum kerna baik hati, sambung sampai ari jumaat. Padahal ganti cuti minggu lepas.😉

Buat mereka2 yang menganjurkan jamuan perpisahan, terima kasih banyak2.

Dengar cerita, kat KL-Selangor ni nak berbisnes senang. Tak tahulah. Kalo betul bagusla. Tapi pengajaran Gerai Iceblend, takleh wat sensorang, kene carik gak rakan kongsi kecuali kalo wat Full Time.

Blog ni jugak akan beralih ke alamat baru atas nasihat rakan2. Esok akan saya umumkan alamat baru blog ni. Dan dijangkaan blog akan diupdet selepas 2 minggu percutian. Begitu jugaklah akan saya lawati blog rakan2 selepas 2 minggu, iaitu awal bulan 4.

Sekian terima kasih. Majulah komuniti blog demi perkongsian ilmu dan ukhwah.

-Fuad-🙂

Explore posts in the same categories: Saja2

11 Komen di “Hari-Hari Terakhir”

  1. chot Says:

    slamat maju jaya dan berusaha fuad…..

  2. leLabu Says:

    beralih arah ke mana pulak ad? demo ni kerek kakloh pindoh randoh nih…

  3. leLabu Says:

    hehe..aku udah tahu alamat barunya..sudah di whois tadi dan ternyata benar domain itu kepunyaan elo! hehe..nggak usah susah-susah mikiren, ..terikut-ikut plak dialog mutiara hati..astaghfirullah…heh

  4. aman Says:

    huhuhu..dah ade domain sendiri ker..😀

  5. aku Says:

    huhuhu.. rasanya aku pon tahu, kan fuad kan?😀

    err… jangan lupa linkkan alamat baru tu dari sini.. dah pr tinggi ni.. sayang woo.. kalo link dari sini, nescaya esoknya diindeks oleh google.. sama seperti blog tinggal aku.

  6. psittacula Says:

    jgn lupa keep in touch ngan saya sbb tanpa blog ni..muramlah hari saya…huhuhuhuhuh

  7. aminbakish Says:

    Selamat Berhijrah.

    Selamat bekerja baru…😀

    Semoga berjaya..

    jangan lupa bagi link ke blog baru …😀

  8. linn_comel Says:

    Fuad, selamat berjaya, semoga dengna penghijrahan ini akan menambahkan lagi rezeki
    Gud luck

  9. aku Says:

    fuad tengah restore semua post kat sini ke blog baru.. hahaha.. kasik ‘spoiler’.

  10. Hidet Says:

    Assalamualaikum.

    Berpindah ke lembah klang ke?
    Selamat maju jaya dalam apa jua bidang yang diceburi.

    Wassalam.

  11. akirasuri Says:

    mahu sengeh aja😀


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: