Tentang Saya

Almari Buku dihasilkan sebagai wadah perkongsian ilmu teruatamanya dalam perniagaan, motivasi diri, teknologi terbaru dan juga menyentuh sedikit perihal keagamaan.

Setiap buku yang diulas juga diselitkan perkongsian penulis berkenaan pengalaman sendiri dan juga rakan2 berkaitan topik yang dibincangkan. Tujuan akhir blog ini ialah ilmu dapat dimanfaatkan bersama serta bagi pihak pengarang pula cadangan dari pembaca dari sudut buku yang baik, ilmu yang berguna dan jaringan “networking”.

Sedikit Latar Belakang Pengarang:

Ahmad Fuad, bekerja makan gaji di sebuah kilang di Bayan Lepas, P. Pinang. Dalam proses menimba ilmu sebanyak-banyaknya dalam bidang perniagaan. Matlamat utama untuk membuka syarikat sendiri pada 7/7/2007. Sebagai langkah permulaan, sedang mengusahakan gerai Ice Blend di pasar malam sekitar Bayan Lepas. Dengan kehadiran blog ini, disamping berkongsi ilmu melalui buku dan pengalaman, penulis berharap dapat menimba ilmu daripada pembaca.

-Fuad-

Hubungi Saya:

My status

10 Komen di “Tentang Saya”

  1. Hidet Says:

    Assalamualaikum.

    En Fuad, sila email saya di hidet@yahoo.com
    Ada urusan peribadi..hehe
    minta maaf post kat sini..saya cuba cari En. fuad punya email kat blog ni tapi tak jumpa.
    letak kat mana yer?

    Wassalam.


  2. Assalamualaikum,

    Salam Ukhwah, blog yg bagus. byk ilmu yg boleh dimanfaatkan. Layari juga web saya http://duniaherbahpa.wordpress.com . Saya menjalankan perniagaan herba secara online.

  3. Risha Says:

    huhu salam knal dari risha…thx coz masuk blog saye yer…

  4. amoi Says:

    amoi doa kan semoga cita cita fuad akan tercapai pada 7/7/2007. AMIN
    kalau ada rezeki tak akan kemana…🙂

  5. akirasuri Says:

    ha ha ha.

    baru terperasan akan kewujudan benda ni.

    sapa yang amek pic tu pokcik😉

  6. Fuad Says:

    Mekasih sume for your wishes dan kesudian melawat. Amoi MLNG ke ni?

    Cik Kira: You guess it right. Antara kenangan terindah. Suatu ketika.

  7. amoi Says:

    yes…aku amoi MLNG la ni…
    aku dapat web ni pun dari roy..
    hehehe…

  8. kak orkid Says:

    nice blog Fuad. akak lama juga jadik pembaca blog u ni..sebab u suka baca buku, akak ada buku nak let go ..bagus2 macam the international jew by henry ford, testing iq by Philip Carter, Dilema Melayu by Mahathir Mohamad etc etc.. banyak lagi tau..

    akak nak cuba ym, tapi tak pandai…huhu.. boleh tak awak email akak..kaalau awak minat la sebab buku2 ni akak nak let go, akak carik Fuad dulu..:D

    kalau Fuad minat akak boleh bagi list & price

  9. aku Says:

    aiseh Fuad, aku tak perasan page ni da..
    aku cadangkan 20.07.2007 sebab lebih lawa🙂 20072007

  10. kiacarens Says:

    hoho ini puad rupanya..ahmad puad ibrahim..hehe


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: